Dat kan op allerlei manieren! Je kan ons spullen bezorgen die we zelf verkopen (zoals lege intkpatronen) of spullen die we mee naar de ARK kunnen nemen (dekentjes, handdoeken, eetbakjes, leibanden, etc). Daarnaast hebben we ook een leuke webshop waar je allerhande spullen kan kopen. Steek je liever de handen uit de mouwen? Dat kan! Je kan bijvoorbeeld mee helpen voor een evenement (door bijvoorbeeld je baktalent te gebruiken). Tenslotte kan je uiteraard ook geld doneren en/of pleegouder worden van één van de hondjes van de ARK! Als handelaar kan je bij ons ook een spaarpotje verkrijgen zodat klanten er af en toe een centje in droppen.

Bekijk hieronder het volledige overzicht.

Meter of peter worden?

Interesse om meter of peter van een hond te worden? Dit kan voor 10 euro per maand!
Met deze 10 euro zorg je ervoor dat jouw sponsorhondje elke dag te eten krijgt.
Aangezien er +/- 250 honden in de ARK verblijven zijn er vele hongerige maagjes en dus kunnen ze jouw steun goed gebruiken!

Griet had al van meet af aan 2 sponsorhonden, maar zij vonden een gouden mandje (Sue adopteerde ze zelf en Frey vond zijn forever home bij Gunther en Kelly) en dus koos ze 2 nieuwe sponsorhondjes. Ook Laetitia heeft ondertussen 2 sponsorhondjes.

Heb jij ook zin om een hond te sponsoren? Kies er dan eentje uit de lijst en maak een maandelijkse automatische opdracht aan van 10 Euro naar de rekening van VZW DE SNOET (BE 97 3631 9599 9149). Vermeld hierbij ook de naam van de hond die je wil sponsoren en je eigen naam.
Wij maken telkens op het einde van de maand het geld rechtstreeks over aan de ARK.
Het geld wordt dus niet door de VZW gebruikt. Wij houden je regelmatig op de hoogte van hoe het met je mete- of petekind gaat 😉 !

Donatie / Teaming

Wil jij graag deel uitmaken van TEAM DE SNOET?
Dat kan door samen met ons te teamen!!

Teaming wasda?!?
Awel… Heb jij op het einde van de maand nog een eurootje, 2, 3, 4, 5 of meer over?
Dan kan je dit ongetwijfeld missen! Voor de dieren kan het een groot verschil betekenen!
Onder het motto ‘vele kleintjes maken groot’ zouden wij jou graag in ons team hebben!

Praktisch?
Maak een automatische opdracht aan naar de rekening van VZW DE SNOET (BE97 3631 9599 9149) en kies het bedrag dat je maandelijks naar ons teamt!
Dit kan reeds vanaf 1 Euro!

Trooper

Shop jij wel eens online? Wist je dat meer dan 600 webshops geld doneren aan goede doelen wanneer jij online shopt op één van hun websites? Dit kost jou geen eurocent extra! Met andere woorden… gratis geld voor VZW DE SNOET! Leuk toch?!?!

Hoe werkt het?
Klik hier voor een overzicht van de meest voorkomende webshops. Een volledige lijst per categorie vind je op www.trooper.be.
Klik hier voor enkele tips zodat je zeker bent dat je aankoop correct wordt geregistreerd.

TIPS:
– Gebruik geen Internet Explorer maar kies voor Google Chrome of Mozilla Firefox
– Switch niet meer tussen tabbladen eens je de link heb gemaakt (ook niet om nog prijzen te vergelijken of een betaling te doen via een andere pagina)
– Indien je shopt op www.bol.com, gebruik dan niet de app maar de website
– Installeer de trooperbot op je computer (gaat niet met een GSM-toestel) en hij herinnert je eraan wanneer je een webshop bezoekt die in aanmerking komt voor Trooper

Inktpatronen

VZW DE SNOET vindt het milieu heel erg belangrijk! Het inzamelen van lege inktpatronen is dus dubbel gewonnen! Enerzijds worden ze op een verantwoorde manier gerecycleerd, anderzijds brengt het voor ons geld in het laadje. Alle inktpatronen zijn welkom, zowel inktcartridges, -toners als – drums. Je kan je inktpatronen binnenbrengen bij één van de bestuursleden, of we komen ze ophalen. Stuur ons gerust een berichtje!

Spaarpotten

Ben jij of ken jij een handelaar, zelfstandige, praktijk, … waar wij één van onze spaarpotten mogen plaatsen? Geef een seintje en wij komen zeker eens bij jou langs.

Webshop

Bezoek zeker eens onze webshop en steun VZW DE SNOET door één van onze leuke gadgets aan te schaffen! Ben jij een creatieve geest die iets wil maken ten voordele van De Snoet? (handwerk, wenskaarten, kunst, juwelen, …) Wij horen het graag!

Helpende handen

Een organisatie is niets zonder zijn helpende handen! Wil jij graag een handje helpen op één van onze evenementen? Kan je overheerlijke wafels bakken? Heb jij een talent dat je graag wil tonen tijdens één van onze events (DJ, lesgever, voordracht geven, …)? Of ben je gewoon een harde werker met een hart voor dieren? Geef je dan nu op als ‘helpende hand’!

Events en benefietacties

Wij organiseren regelmatig events en benefietacties om geld in het laadje te brengen. Dit kan gaan van een tweedehandsverkoop tot een ontbijtbuffet of een hondenwandeling…
Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van al onze acties! Deze zullen eveneens terug te vinden zijn op deze website. We hopen jullie daar te ontmoeten!
Op zondag 29 augustus organiseren we een coronaproof ontbijtbuffet met (honden)wandeling!