VZW De Snoet

Griet Hoydonckx

Voorzitster & penningmeester

Griet trok in mei 2019 voor het eerst naar de ARK in Kefalonia om er een weekje vrijwilligerswerk te doen. Meteen verloor ze haar hart aan de dieren, de werking van het asiel, de vaste vrijwilligers en de fantastische uitbaatsters Marina en Joyce. Datzelfde jaar keerde Griet nog tweemaal terug naar de ARK om er de handen uit de mouwen te steken en om twee honden naar hun nieuw gezin in België te brengen. Hierna groeide de motivatie om meer te doen voor de ARK! Ondertussen adopteerde Griet ook haar lieve Sue en haar broertje Aristos. Nadat Aristos ons veel te vroeg verliet adopteerde ze Blue uit de ARK.
VZW De Snoet

Laetitia

Secretaris & verantwoordelijke vrijwilligers

Laetitia was al van jongs af aan erg begaan met dieren. In haar jonge twintigerleven engageerde zij zich op regelmatige basis voor een dierenrechtenorganisatie, maar haar carrière zorgde ervoor dat zij dit engagement naar de achtergrond moest verplaatsen. Laetitia was bovendien ook al pleegmama en adoptiemama voor verschillende dieren. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat zij onmiddellijk verkocht was aan al die lieve snoetjes in de ARK toen haar vriendin Griet haar er in 2020 voor het eerst mee naartoe nam. Omdat er nog nood was aan extra helpende handen in onze organisatie, was de som snel gemaakt: Laetitia trad in 2021 officieel toe tot de VZW!
VZW De Snoet

Jessica

Ondervoorzitster, eventmanager & verantwoordelijke materiaal

Ook Jessica heeft een groot hart voor dieren. Thuis heeft ze verschillende boerderijdieren, honden en een kat. Jessica adopteerde in het verleden twee hondjes uit een Spaans dierenasiel. Deze twee lieverds, Mix en Vinnie, hadden meteen haar hart gestolen. Het is Jessica’s droom om samen met haar Hollandse herder Terro te kunnen werken als hondengeleider. Wanneer onze VZW begon te groeien en nood had aan versterking, wisten we dan ook meteen bij welke grote dierenvriend het eerst te gaan aankloppen! Jessica moest hier niet lang over nadenken en trad in 2021 toe tot het bestuur van onze VZW!