Echte dierenvrienden kiezen voor een adoptiehond of voor een puppy die op een correcte wijze werd gefokt met liefde en respect voor de ouderdieren.

Wij trachten mensen ervan bewust te maken om weg te blijven van ‘puppywinkels’, ook wel broodfok genaamd. Mensen lopen er helaas nog steeds met de ogen open in en denken vaak dat ze de puppy of het kitten moeten redden door het te kopen. Helaas hou je hiermee het principe van vraag en aanbod in stand.

Het verdriet is dan ook groot wanneer later blijkt dat hun puppy doodziek is omdat hij afkomstig blijkt te zijn uit het Oostblok en veel te vroeg bij de moeder werd weggehaald.

We mogen ook de ouderdieren niet vergeten die in erbarmelijke omstandigheden opgesloten zitten in veel te kleine, onhygiënische hokken en het ene nestje na het andere moeten verwekken of baren. Ook Vlaamse asielen stellen tegenwoordig hoge eisen waardoor adoptanten vaak afgeschrikt worden.

Onze visie

Onze visie stelt dan ook dat elk gezin recht heeft op een hond indien ze uiteraard over de nodig accommodatie en vrije tijd beschikken. Wij trachten dus een geschikte hond te vinden op maat van het gezin. Wij werken hiervoor samen met Animal Rescue Kefalonia (ARK) in Griekenland.

Onze missie

Onze missie is om een warme thuis te vinden voor zoveel mogelijk asieldieren. Bovendien zamelen wij ook geld in door het organiseren van events en benefietacties zodat ook de achterblijvers in de asiel een mooi leventje kunnen hebben met elke dag een lekker gevuld bakje voer en de nodige (medische) verzorging.

Steun

Wij bieden eveneens financiële steun aan binnenlandse asielen of organisaties die zich inzetten voor dieren!