De inschrijvingen zijn afgesloten!

Op zondag 29 augustus organiseren we een coronaproof ontbijtbuffet met (honden)wandeling!

YES 🤩🤩🤩
Eindelijk mag het weer 🥳

Na 1,5 jaar uitstel zijn we eindelijk zover en we hebben er ZIN in hoor. ✊🤜
Tijdens deze uitdagende tijden is het voor onze Griekse viervoeters 🐕🐈 hoog nodig dat er weer eens actie mag ondernomen worden.

Daarom hebben wij van VZW De Snoet een extra tandje 💪bijgestoken om voor jullie een super lekker ontbijtbuffet en een leuke wandeling aan te bieden 🎉

Jij komt toch ook naar ons ontbijtbuffet ? Ja toch 😀😘

De eerste donatie van vzw de snoet aan ARK. we hopen nog veel te kunnen doneren na het ontbijtbuffet en de honden wandeling

Wat doet onze vzw de snoet met de opbrengsten ?

We zetten ons in om asielen in binnen- én buitenland te steunen. In het binnenland gebeurt dit meestal onder de vorm van een financiële bijdrage. In het buitenland kozen we er één specifiek dierenasiel uit… uiteraard werd dit de ARK, daar waar Griet en Elke mekaar ontmoet hebben! Daar verblijven maar liefst om en bij de 300 honden en 150 poezen! We steunen dit asiel enerzijds financieel, om geld in te zamelen organiseren we allerlei events en acties. Maar dat is niet alles! We gaan ook enkele keren per jaar naar daar om letterlijk de handen uit de mouwen te steken, én bovendien promoten we ook adoptiehonden. We staan hierbij adoptanten bij in het gehele adoptieproces.

#adoptdontshop #animalrescuekefalonia #vzwdesnoet #zondag #wandelen #wattedoen #dieren #diereninnood #rescuedogs #limburg #ontbijtbufet

Locatie

Locatie : De Witte Zaal, Kluisstraat 1 te 3550 HEUSDEN-ZOLDER limburg
Parking : De Witte Zaal, VVV kantoor & domein Bovy

Ontbijtbuffet:

Prijs ontbijt (8u – 11u) :
Van 0 tot 5 jaar: gratis
Van 6 tot 12 jaar: 10 euro
Vanaf 13 jaar: 15 euro

Gelieve in het veld ‘extra informatie’ mee te delen als je vegetarisch of vegan wil eten.

Honden kunnen tijdens het ontbijt aangelijnd mee aan tafel. Voor minder sociale honden zullen wij een ruimte voorzien om hen eventueel onder te brengen in een zelf meegebrachte bench indien het te warm is om de hond in de wagen te laten.

Wil je komen ontbijten samen met vrienden en/of familie? Dat kan! Er mogen MAXIMAAL 8 personen aan 1 tafel zitten, iedereen aan die tafel vormt dan samen 1 bubbel.
Het is VERPLICHT om iedereen van jouw bubbel via 1 INSCHRIJVINGSFORMULIER in te schrijven! (dit omwille van huidige coronamaatregelen).

INSCHRIJVEN KAN T.E.M. 22 AUGUSTUS!!!

Wandeling: 4 km, 5 km of 9 km

Prijs wandeling (vertrek 8u – 14u) (consumptie inbegrepen):
Van 0 tot 12 jaar: gratis
Vanaf 13 jaar: 3 Euro

De wandelingen starten aan de Witte zaal en vinden plaats in de omgeving van het Circuit van Terlaemen, De Kluis en domein Bovy.

Als het kan dan hebben we liefst dat jullie VIA OVERSCHRIJVING betalen. Via bancontact kan ook maar hierop moeten we kosten betalen en we geven dat geld natuurlijk liever aan de diertjes 😊

Opmerking : Om incidenten te voorkomen dienen honden ten alle tijden verplicht aan de leiband te worden gehouden (GAS-reglement gemeente HEUSDEN-ZOLDER ). Alvast bedankt voor jullie begrip!