Rex

Rex

Rex is een type Duitse Herder. Hij zat in het asiel in een apart hok omdat hij niet overweg kon met andere honden maar hij was superlief voor mensen. Zijn kans op adoptie was dus kleiner aangezien veel potentiële adoptanten al een hond in huis hebben. Rex was echter wel de lieveling van vele vrijwilligers en verhuisde in augustus 2019 naar Tremelo. Hij werd geadopteerd door Sofie en Jeroen.

Een woordje van Rex zelf:
‘Hey, ik ben Rex! Ik woon in Tremelo. Mijn nieuwe baasjes zijn super! Maar dat is niet moeilijk, want elke nieuwe persoon die ik tegen kom wil ik hartelijk begroeten 🙂 . Iedereen zegt dat ik een rustige, lieve en sociale hond ben. Er zijn er velen die meteen verliefd op me worden en wel eens op me willen passen als het nodig moest zijn 😉 .
Ik heb niet veel nodig want ik ben eigenlijk al super enthousiast als ik zoveel mogelijk bij mijn baasjes mag zijn. We doen dan ook zoveel mogelijk samen. Ik wandel en loop (zelfs naast de fiets!) flink mee en word al enthousiast als mijn baasjes met de leiband afkomen! Als ik een andere viervoeter zie voorbij lopen, dan word ik altijd extra aandachtig maar ik heb afgesproken met mijn baasje om iets minder ‘enthousiast’ te worden. Ik heb dan ook geen reden om jaloers te zijn 🙂 .
Ik ben een slimme hond want alhoewel ik van Griekse afkomst ben, kende ik al heel snel de woordjes ‘zit’, ‘af’, ‘dicht’, ‘achter’, ‘blijf’, ‘kom’, … . Zelfs ‘apport’ en ‘breng’ had ik snel onder de knie! Al moet ik toegeven dat ik soms snel afgeleid ben. Zo kan het wel eens zijn dat ik tussendoor iets ga drinken en mijn balletje in de waterkom achterlaat.’

Groetjes, Rex!