Olive

Olive

Kaliméra iedereen!

Ik ben Olive, genoemd naar de Griekse olijfboompjes. In de ARK noemden ze mij Afroditi, naar de Griekse godin. Als een godin voel ik mij  wel! Ik kwam van een gevaarlijk leven op straat terecht in de Ark, waar ik eeuwig dankbaar voor ben. Maar ik was daar niet altijd even gelukkig zoals mijn andere vriendjes. Ik had nood aan een eigen gezinnetje, die mij volledig in hun armen en hart zouden sluiten.

En raad eens? Die heb ik gevonden!!

Toen baasje Karen vrijwilligerswerk kwam doen, was het voor ons beiden liefde op het eerste gezicht! Baasje Bjorn moest nog overtuigd worden, maar toen hij een tijdje later mee naar de ARK reisde, heb ik mij van mijn liefste en mooiste kant laten zien en ook hij was direct verkocht!

Ik ben met hen meegereisd naar mijn gouden mandje, waar mijn nieuw broertje, Ido de Mechelaar, zat te wachten. Wij zijn ondertussen de beste vrienden en een échte familie!

Ik voelde mij onmiddellijk thuis en bewees dat ik super braaf ben, waardoor ik overdag lekker vrij mag rondlopen binnen en ’s nachts op mijn eigen kussen in de woonkamer mag slapen.

In de tuin durf ik wel eens te blaffen naar voorbijgangers en katten (dat zijn nooit mijn vrienden geweest!) en als ik mij verveel, graaf ik wel eens graag! Mijn baasjes vinden dit minder leuk, maar ze hebben speciaal voor mij een plaatsje voorzien waar ik volop mijn gang mag gaan! Gaaf toch!

In de ARK zat ik graag op paletten om hoger te zitten en meer overzicht te hebben. Zelfs daar hebben mijn baasjes aan gedacht! Ze hebben speciaal een paletten troon voor mij gemaakt!

Tijdens het wandelen ben ik super enthousiast en durf ik wel eens aan de lijn trekken, maar ik werk eraan. Dat komt vooral omdat ik super graag wandel en wil spelen met de vriendjes die ik tegenkom! Ik kan zelfs loslopen en luister dan nog steeds naar mijn baasjes (zolang ik niet afgeleid word). Flink hé!

Al heet ik nu Olive, ik voel me wel de Godin van ons gezin!

Ik hoop dat veel van mijn broertjes en zusjes uit de ARK ook dit geluk kunnen vinden. Veel liefs, Olive.