Frey

Frey

Frey was de eerste sponsorhond van Griet. Griet verloor haar hart aan Kefalonia, aan de Ark EN aan Omorfos zoals hij toen nog noemde.  Omorfos was bovendien de lieveling van velen. Het was dan ook de missie van Griet om voor hem een leuke thuis te vinden. En die vond hij! In december 2019 verhuisde hij naar Tessenderlo. Hij werd geadopteerd door Kelly en Gunther en hun kids Max en Thor. Hij kreeg een nieuwe naam ‘FREY’.

We laten ook graag FREY zelf even aan het woord:
‘Hallo, mijn naam is Frey. Ik ben vier jaar. Vroeger was mijn naam” Omorfos “ wat schoonheid betekende. Ik ben als jonge pup gevonden in de buurt van een klooster en ben toen overgebracht naar de Ark waar ik bijna 4 jaar heb verbleven tussen vele vriendjes. Ondanks mijn schoonheid en dat ik altijd goed geluimd was, kwam ik maar geen nieuwe mama of papa tegen. Mijn vriendin Griet heeft dan een goed woordje voor mij gedaan in België en ja het was zo ver! Op 02/12/2019 kreeg ik een harnas aan en moest ik in een auto stappen. Even later zat ik op een vliegtuig en vlogen we richting Nederland. In Nederland zag ik dan mijn nieuwe papa. Deze nam mij mee richting België. Ik kreeg de nieuwe naam “Frey”. Ik kreeg ook een mama en twee kleine vriendjes, een hele mooie mand en een grote tuin voor mij alleen. Ik had zoveel meegemaakt op zo’n korte tijd. Ik kreeg veel indrukken te verwerken. Gelukkig dat de Ark mij zo snel heeft gevonden 4 jaar geleden. Daardoor is mijn rugzakje niet zo zwaar als dat van sommige vriendjes van mij. Al gauw kon ik het goed vinden met mijn papa en mama maar mijn kleine vriendjes waren zo druk dat ik mij verstopte voor hun. Maar ondertussen een half jaar later ga ik ook naar hun toe om gemasseerd te worden. Nu heb ik acht handjes die mij knuffelen en masseren. Met zindelijkheid heb ik geen problemen gehad. Aangezien ik altijd buiten mijn behoefte deed in de Ark, doe ik dat nu ook buiten in de tuin en nooit binnen. Ik heb even tijd nodig gehad om te wennen aan de situatie maar nu heb ik het naar mijn zin en mag ik doen wat ik wil. Ik ben helemaal open gebloeid. Het liefste van alles lig ik in de haag of op het gazon te zonnen. ‘S avonds krijg ik altijd een rug- en buikmassage. Zalig gewoon!
Wil jij ook mama of papa worden van één van mijn vriendjes? Neem dan gerust contact op met VZW DE SNOET of de ARK, zij staan jullie bij en helpen jullie met alles. Trouwens zo moeilijk is het niet 😉 Vraag het hun maar.’

Groetjes
FREYKE