Flor

Flor

Hallo!

Ik ben Flor.

In mijn vorig leven, daar in dat warme land, noemden ze me Aristotelis. Na dat er blijkbaar wat foto’s van mij verschenen waren op het smoelenboek van de Ark, merkte mijn bazinneke mijn knap snoetje op. De liefde op het eerste zicht was zo groot dat ze me zelfs persoonlijk is komen halen op mijn thuisbasis in Kefalonia.

Ik heb eerst een hele week mogen kennismaken en wennen aan haar.  We maakten leuke wandelingen langs het meer en de klik was er meteen… Dus mocht ik mee in die grote stalen vogel richting België. Wat een avontuur zeg! Eens in Tessenderlo aangekomen stond er een hele delegatie mij op te wachten. Ik maakte ook kennis met mijn 3 andere baasjes, maar hier had ik toch wel wat meer tijd nodig om hen mijn vertrouwen te geven. Het was wat aftasten in het begin maar alles is hier na een paar dagen goed gekomen.

Ik breng hier mijn luie avonden door in het midden van de lange zetel waar ze me om beurten komen knuffelen en strelen. ‘s Nachts slaap ik op mijn kussen langs het bed van mijn baasjes zodat ik me nooit echt verlaten of alleen moet voelen. Ik denk dat ik het hier wel getroffen heb in het verre België.   

Dikke poot  

Flor.