Blue

Blue

Kalimera!

Ik ben Blue!

Twee jaar lang was ik de sponsorhond van voorzitster Griet. Ik ben een lieve jongen met een triest verhaal. Samen met twee andere honden zwierf ik al een lange tijd rond in de velden net buiten Argostoli. De landbouwer van wie de velden waren vond dit niet leuk. Hij nam zijn jachtgeweer om ervoor te zorgen dat we nooit meer in de velden zouden kunnen rondlopen. Gelukkig was er iemand die Marina van ARK contacteerde. Zij belde onmiddellijk naar de politie en reed naar de plaats waar wij ons bevonden. Wanneer Marina toekwam had de man zijn wapen al schietensklaar. Marina ging in discussie met de man en enkele minuten later kwam de politie aan. Ik werd samen met mijn vriendjes overgebracht naar ARK. Het scheelde letterlijk minuten of we waren er niet meer geweest.  

In mijn hok hield ik me de hele dag bezig met het bewaken van mijn eetbak. Dit werd soms zelfs een obsessie. Tot op de dag dat mijn nieuwe baasje mij kwam halen in juli 2022. Vanaf de dag dat ik thuis ben gedraag ik me voorbeeldig. Ik weet dat ik mij geen zorgen moet maken om een gevulde eetbak en weet dat mijn zus mijn eten niet komt afpakken. Ik ben zelfs zo flink dat ik soms samen met haar uit dezelfde kom eet als het mijne al op is.  

Voorts hou ik van wandelen, slapen, knuffelen en lekker eten. Ik ga heel graag mee met de auto en kijk dan tijdens de rit graag naar buiten. Onlangs mochten we zelf voor drie maanden mee naar Griekenland! We reden met de auto, voeren met de boot en steeds was ik super flink! Behalve dat ene half uurtje dat mama even eten was op de boot. Toen heb ik stiekem de trolley open gekregen en de hele voorraad eten voor drie dagen en 8 Dentasticks gestolen. Helaas werd ik op heterdaad betrapt toen ze weer de kajuit binnenkwam. Mijn zus is te braaf en dus niet mijn partner in crime. Zij lag flink op haar kussen terwijl ik met mijn neus in de trolley zat. Ik heb samen met mijn zus Sue genoten van het mooie weer en de vele strandwandelingen. 

Ik hou heel erg van mensen en andere honden. Ik zie mijn baasje zo graag dat ik me heel de dag bezighoud met het verzamelen en bewaken van haar schoenen.  

Ik ben zo blij dat ik eindelijk mijn thuis gevonden heb!  

Hopelijk lukt dit ook voor mijn andere vrienden die nog steeds in ARK zitten.  

Dikke knuffel, BLUE.