Geplaatst op Geef een reactie

Een voorproefje van onze facebookpagina


Hier vind je steeds de laatste posts van op facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 days ago

VZW De Snoet

Bedankt voor de donaties! 🙏🙏🙏

Hoog tijd om eens twee kanjers te bedanken!

Stef Potargent is petsitter (Stef's Petcare) en ontvangt regelmatig donaties die hij op zijn beurt wegschenkt aan organisaties die het goed kunnen gebruiken. Na het Natuurhulpcentrum was VZW De Snoet aan de beurt 🥳🤩 Wij ontvingen een grote hoeveelheid natvoer, hondensnoepjes en kattenbrokken. Een dikke dank-je-wel!

Voorts willen wij ook Matthieu Helleputte van Animal Rescue Service VZW bedanken! Animal Rescue Service zet zich in voor (wilde) dieren in nood en heeft samenwerkingen met verschillende gemeentes. Ze zorgen voor de vangst en het transport van verloren en gewonde dieren en brengen deze naar de meest gepaste opvang. Van Matthieu ontvingen we al enkele keren een donatie waaronder plastic manden, handdoeken, dekentjes, kattenvoer, ... Bovendien mochten we onze jonge VZW voorstellen in hun laatste ledenboekje! 😊

Deze twee jonge gasten verdienen een dikke dank-je-wel! Like zeker ook hun Facebook-pagina of breng een bezoekje aan hun website! Hopelijk kunnen we nog vaak met hen samenwerken! ❤❤
...

Bedankt voor de donaties! 🙏🙏🙏Hoog tijd om eens twee kanjers te bedanken!Stef Potargent is petsitter (Stefs Petcare) en ontvangt regelmatig donaties die hij op zijn beurt wegschenkt aan organisaties die het goed kunnen gebruiken. Na het Natuurhulpcentrum was VZW De Snoet aan de beurt 🥳🤩 Wij ontvingen een grote hoeveelheid natvoer, hondensnoepjes en kattenbrokken. Een dikke dank-je-wel!Voorts willen wij ook Matthieu Helleputte van Animal Rescue Service VZW bedanken! Animal Rescue Service zet zich in voor (wilde) dieren in nood en heeft samenwerkingen met verschillende gemeentes. Ze zorgen voor de vangst en het transport van verloren en gewonde dieren en brengen deze naar de meest gepaste opvang. Van Matthieu ontvingen we al enkele keren een donatie waaronder plastic manden, handdoeken, dekentjes, kattenvoer, ... Bovendien mochten we onze jonge VZW voorstellen in hun laatste ledenboekje! 😊Deze twee jonge gasten verdienen een dikke dank-je-wel! Like zeker ook hun Facebook-pagina of breng een bezoekje aan hun website! Hopelijk kunnen we nog vaak met hen samenwerken!  ❤❤Image attachment

Comment on Facebook

Heel graag gedaan! Jullie doen het super en we kijken al uit om eventueel eens samen iets te organiseren! 🙏🏼❤

Zeer graag gedaan!🙂

View more comments

1 month ago

VZW De Snoet

BABYKATJES GEVONDEN? De kans is groot dat de komende weken weer heel wat babykittens gevonden worden, ergens onder een struik of in de tuin. Reageer niet te snel door ze meteen weg te nemen!

De rol van de moederkat kan niet zomaar worden vervangen! Het is erg belangrijk dat je er zeker van bent dat er geen moederkat in de buurt is (mams moet immers ook aan eten geraken en kan even weg zijn, nooit veel langer als 2u). Neem dus niet zomaar een nestje babykatjes weg!

Zijn ze rustig en voelen ze warm aan? Dan is de kans groot dat hun moeder in de buurt is. Hou dit goed in de gaten zonder de moederkat te storen om tot bij haar kittens te geraken! Zet eten vlakbij en strooi fijn zand rond het nest om nadien te zien of er kattenpootjes van mams in staan.

Zijn de kittens onrustig, koud, nat, etter aan de oogjes?
- Neem spoedig contact op met ons.
- Probeer goed in te schatten hoe oud de vondeling is.
- Weeg het en vergelijk het katje met onderstaande foto’s

Het is erg belangrijk dat babykatjes binnenkomen in een opvanggezin dat het aangepaste zorgen kan geven. De zorgen over een kitten van 1 week oud of 6 weken oud zijn anders!
...

2 months ago

VZW De Snoet

🤩🤩 ...

Load more
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *