Geplaatst op Geef een reactie

UPDATE! De laatste vermiste hond keerde gisteren na een week zelf terug naar de Ark!

De laatste vermiste hond keerde gisteren na een week zelf terug naar de Ark!
Ze waren superblij om hem te verwelkomen πŸ’πŸ’πŸ’Alle schade is ondertussen opgeruimd en dus is de heropbouw begonnen! De hekken werden voorlopig opgelapt, er werden schaduwdoeken aangebracht en er werden kattenhuisjes gebouwd omdat de zeecontainer was gaan vliegen… Er is echter nog veel werk om nieuwe schuilhokken te bouwen voor de honden. VZW DE SNOET heeft al geld overgemaakt maar onze snoepjesactie loopt nog steeds! 🍭🍬🍑Het voorlopige bedrag houden we dus nog even voor onszelf πŸ₯° We wensen wel alvast i

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *