Hier ben ik dan!

Griet on a mission!

 😋😋Gisteren vertrokken in Eindhoven. Ik moest de vlieger halen waarmee Esmeralda Tack van Athene kwam. Dat was een leuk weerzien van achter het venster 🤗
Esmeralda ging haar katje Feline ophalen. Later meer hierover!

De vlucht ging goed, dan 3u gereden naar waar ik ging overnachten vlakbij de ferry. Ik kwam er toe na middernacht en om 7u15 vertrok de ferry al dus opstaan om 6u 😴😴😴 Dan nog een uurtje gereden naar Argostoli. Eerst ingecheckt en dan meteen vertrokken naar de ark. Het was zalig weer en aan mijn verblijf was het gras zopas gemaaid. Zalig die geur maar best wel raar op de laatste dag van november… Ook de appelsienen hangen rijp aan de bomen 🤩

In de ark eerst mijn sponsorhonden Suzanna (a.k.a. Dickie) en Ormorphos (ondertussen Frey) bezocht. En daarna Mythos, het katje dat samen met mij en Frey naar Eindhoven zal reizen…

Ik was vandaag alleen met Joyce en Marina. Heb wateremmers ververst, knuffels uitgedeeld aan honden en katten, eten gehaald voor mens en dier en kiezel geschupt 🙈 Zelfs in het donker kiezels geschupt tot ik geen steek meer zag. Papa zal als gepensioneerd bulldozerchauffeur best wel fier zijn hoe ik in het donker genivelleerd heb 🤣 Gelukkig had ik een kleine lantaarn 🔥
Marina heeft haar vriendjes weer eens verwend met worst 🤣🤩
Ik heb ontdekt dat Suzanna nog een zusje heeft en zij is even dik maar zit in een andere kooi. Ze lijkt er superhard op 🥰
Nu Frey vertrekt heb ik een andere sponsorhond moeten kiezen. Het is een (niet zuivere) mechelaar geworden 🥰🥰

Op de heuvel zitten momenteel superveel katten. Alle maten, gewichten, kleuren, geslachten, … allemaal hunkeren ze naar aandacht en aaitjes. Omdat de meesten met de papfles werden grootgebracht zijn ze super aanhankelijk… Dus wie interesse en wat geduld heeft 😉 volgende week wordt onze vzw gelanceerd 🤗 dan kunnen we je met raad en daad bijstaan bij een adoptie.
Joyce en Marina zijn blij dat België hen een duwtje in de rug wil geven want momenteel is het financieel moeilijk haalbaar omdat er geen toeristen meer zijn en de kerstperiode er aankomt waarbij mensen minder donaties doen omdat het geld gewoon naar domme kado’s gaat 😜 Geef toe, als je de foto’s ziet wil je deze patékes toch gelukkig maken in plaats van het aan anderen te besteden 🤣🤣

Ps: Wie herinnert zich Juanito nog?!?! De übercute pup? Hij ging geadopteerd worden maar ze horen niks meer van de adoptanten 🤷‍♀️ Ik was redelijk in shock als ik zag hoe groot hij is geworden… Een filmpje vind je hieronder… Het hok met nieuwe kiezels is voor hem bedoeld…
En niet te vergeten : er is een hok vol puppy’s ❤🤩 Hoe schattig zijn zij wel niet op het filmpje? 🥰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *