Dag 4 – 24 jan 2020

Hier zijn we weer πŸ•πŸ˜‰πŸΎ

Vrijdag onze voorlaatste dag πŸ˜’, het begint serieus af te korten hier. Vandaag zijn we in de voormiddag op visite geweest bij een andere organisatie Stepping Stones, een privΓ© pension volledig gerund thuis bij een Engelse dame van 70 jaar. Wauw!!! Hier werkt de Kampenhoutse Evelien Vanhecke 3 dagen per week als vrijwilligster. Zij vangen vooral puppies op omdat deze in de ark vaak besmet worden met Parvo. Helaas is het heel moeilijk om deze bacterie buiten een grote kennel te houden. De puppies in de ark gaan dus vaak naar Stepping Stones zodat ze gezond blijven. Maar ook daar zit het stampvol en hebben ze weinig plaats omdat deze Engelse dame de dieren zelf thuis in haar eigen tuin houdt. Er stonden zelfs 2 paarden πŸ˜²πŸ΄

Nadien zijn we onze laatste centen gaan uitgeven in de dierenapotheek. 2 grote flessen anti vlooienmiddel, ontworming en antibiotica voor 360€…

Zelf hebben Griet en ik nog wat extra gesponsord en grote plastieken dozen met deksel gaan kopen om de medicatie in te bewaren.

Griet heeft verder gedaan met kiezels scheppen, heeft water gegeven en de katten geknuffeld. Elke ziet dat het einde in zicht komt met de container op te ruimen, vreselijk geschrokken van een paar krijsende ratten en een kleine hondenbeet gehad omdat ze teveel kabaal maakten om een paar vechtende honden uit elkaar te halen. Een kleintje dacht dat ze de andere honden zou gaan pijn doen en vond het nodig om in haar been te pitsen. Niet erg hoor, maar wel goed verzorgd met haar etherische olie.

Verder zijn we vooral aan het uitkijken om eenmaal thuis een paar honden in the picture te zetten die echt wel een Vlaams gouden mandje verdienen. Hierover later meer op de website.

Groetjes vanuit een kil en grijs Kefalonia.
Elke & Griet

https://www.facebook.com/VZWDeSnoet/videos/pcb.141196760689520/476569206358626/?type=3&theater

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *