Dag 2 – 22 jan 2020

We hebben onze 1ste 1000€ gespendeerd 👌👍
De eerste foto is gisteren getrokken en zoals jullie kunnen zien was de container helemaal leeg. Vandaag rond 10 uur brachten ze deze zakken, een toren nat voer plus nog extra blikken voer die dadelijk gevoerd werden aan de 300 honden.
Vandaag weer poep geschept, water gegeven, speelgoed uitgedeeld, vuile harnassen en leibanden gespoeld, doeken gewassen, Griet heeft kiezel geschept en verdeeld en Elke is aan de onmogelijke taak begonnen om de container op te ruimen.

Daarjuist gaan dineren met waarschijnlijk de enige Belgische die in Kefalonia woont en natuurlijk moet het weer lukken dat ook zij vrijwilligerswerk doet voor en met de Ark + nog een andere organisatie……. toeval ? Nee daar geloven wij niet meer in.
We zijn veel te weten gekomen over de mogelijkheden om onze doelgroep van de dieren te helpen en nog verder uit te breiden. Voorts hebben we veel bijgeleerd over de werking rond dierenwelzijn in Griekenland.

We hebben vandaag ook filmpjes en foto’s gemaakt van honden en katjes met oog op adoptie naar België maar helaas nu veeeeeeel te moe om deze te delen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *